Minižactvo mladší

Družstvo mladšího minižactva, ročník narození 2016 – 2018

Vedoucí družstva: Žůrek Libor, tel.: 777 550 638, e-mail: Hazena-Horka@email.cz

Trenéři: Žůrek Libor, tel.: 777 550 638, e-mail: Hazena-Horka@email.cz
Sofka Petr, tel.: 777 776 463, e-mail: Hazena-Horka@email.cz

NAŠE CÍLE:

Plynule navazují na cíle přípravky. Házená se pro nás stává zábavou a předmětem trvalého zájmu. Stanovujeme si a dodržujeme základní normy chování v kolektivu. Respektujeme trenéra a rozhodčí. Rozvíjíme všestranný pohybový základ (dřepy, kotouly, běžecká abeceda, atd.). Hrajeme velké množství sportovních a pohybových her. Zvládáme složitější přeskoky přes švihadlo. V házené již zvládáme sbírání a chytání míče obouruč; vrchní přihrávku jednoruč na místě i v pohybu; vrchní přihrávku přetaženou a nedotaženou; vrchní střelbu jednoruč ze země; základy střelby z výskoku; jednoúderový a víceúderový driblink; nabíhání bez míče (do volného prostoru); zaujímání útočného postavení (vzhledem k brance a soupeři); základy uvolňování hráče s drženým míčem. A hlavně: VŠICHNI HRÁČI SI ZKOUŠÍ VŠECHNY HERNÍ POZICE a HRAJÍ STEJNÝ ČAS NA HŘIŠTI. 

Sestava družstva: Holub Ondřej, Ješina Jakub, Dvořák Matěj, Šrot Kristián, Kubíček Miroslav, König Tomáš, Žůrek Libor (trenér).
Chybí:
Veselá Valerie, Štolfová Nikol, Krejčí David, Zakopal Matěj, Zakopalová Amálka, Vávra Antonín.
pozn. foto budeme aktualizovat v průběhu října 2024

Rozpis tréninků od 03. 10. 2024

DenČasMístoPoznámka
Pondělí

tělocvična ZŠ Horka nad Moravou
s sebou míč, pití
Čtvrtek

tělocvična ZŠ Horka nad Moravous sebou míč, pití

Sraz na tréninky je vždy 10 minut před jeho zahájením. Žádáme rodiče o omlouvání dětí při neúčasti na tréninku prostřednictvím e-mailu nebo SMS některému z trenérů.

Vážení rodiče. Je důležité, aby svůj vlastní míč a chrániče kolen na miniházenou mělo každé dítě. Míč bude potřebovat na trénincích, turnajích a dalších klubových aktivitách.

Míč lze zakoupit u trenérů/ek. Cena á 230,- Kč. Standardní MOC je 290,- Kč. Jedná se o míč zn. Molten, gumový, velikosti 0. Chrániče: cena jednoho páru chráničů činní 450,- Kč.

Aktuální informace:

Tréninky do pondělí 30. 9. budou probíhat na hřišti Sokolky v pondělí a čtvrtek od 17:30 do 19:00 hod.

 

Plán turnaje / akce:

Poznačte si prosím shora uvedené termíny akcí a turnajů a přizpůsobte tomu i váš osobní program tak, abychom se vždy sešli v co největším počtu. Také vás požádáme o pomoc s dopravou u turnajů, na které budeme jezdit. Kdo můžete, budeme vždy rádi, když pomůžete. S tím souvisí i povinnost dětského „podsedáku“ podle patřičných dopravních předpisů (mělo by to být především v zájmu rodičů vybavit tím vaše děti).

Fotografie ze všech utkání našich družstev naleznete ZDE